Vivienda LKV

oululaista asuntokauppaa uudella tavalla

 

Vivienda LKV -kodinvaihtosi parhaaksi

Vivienda LKV on perustettu palvelemaan oululaisia kodinvaihtajia asiakaslähtöisellä ja aktiivisella otteella. Tavoitteena on kauppa ripeällä aikataululla ja realistisella hinnalla, kohtuullisin kustannuksin. Nykyaikaisiin markkinointikeinoihin kuuluvat laadukkaat kuvat, esittelyvideot ja hyvä näkyvyys verkossa. Niillä tavoittaa tehokkaimmin myös asunnonvaihtajat tänä päivänä.

Jokainen myytävä koti on yhtä tärkeä. Mitä se tarkoittaa? Sitä, että jokaisen asunnon myyntiprosessiin panostetaan yhtä paljon ja markkinointiin käytetään yhtenäisiä, asiakkaat tavoittavia keinoja. Siksi myös välityspalkkio on kiinteä ja aina sama kaikista asunnoista.

Palkkio ei perustu asunnon hintaan tai kokoon, sillä perustyön määrä ja markkinointikulut eivät yleensä vaihtele asunnon mukaan. Tästä näkökulmasta ajatellen prosentuaalinen tai vaihteleva välityspalkkio ei ole perusteltua. Välityspalkkio on 4800€ Oulun alueella. 

Kokonaispalvelu 6400€ sisältää kodinvälityksen lisäksi myös muutto- ja muuttosiivouspalvelun myytävään kotiin. Tämän toteuttavat luotettavat yhteistyökumppanit Oulun alueella.

Em. palkkioiden lisäksi peritään markkinointikulu 250€,
myös silloin jos sopimus päättyy ilman kauppaa.

Ostotoimeksianto -sopimus voi olla hyvä keino saada tietoa sellaisista hakukriteereihin sopivista asunnoista, jotka eivät vielä ole edes myynnissä. Ostotoimeksianto tehdään kirjallisena ja jos sen tuloksena syntyy kauppa, välityspalkkion 3700€ maksaa ostaja.
Se ei sido tekemään kauppaa tai edes tarjousta mistään ehdotetusta asunnosta -eikä tietenkään poissulje muita kiinnostavia myyntikohteita.

Olen suorittanut LKV -tutkinnon keväällä 2010 ja siitä lähtien toiminut Oulussa kiinteistönvälittäjänä. Vuosien aikana olen löytänyt pitkän liudan ostajia uusille kodeille ja ostettavia koteja niitä etsiville. Nyt tuli oikea hetki luoda uutta ja perustaa oma yritys omannäköiselläni toiminta-ajatuksella.

Jos kodin vaihtaminen on ajankohtaista, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Unelmatyössäni, asiakkaita varten
- Riikka